PUTKIREMONTTI

Käyttövesiputkiremontti on kotisi remonteista tärkein!

Yli 25 vuotta vanhat putket alkavat olla käyttöikänsä päässä. Tänäänkin lukuisissa kodeissa koetaan epämieluisia hetkiä, vesivahinko tai vuoto putkistossa havaittu! Pahimmillaan rikkoutuneen putken aiheuttama vesivahinko tarkoittaa viikkokausien evakkoaikaa, kymmenien tuhansien eurojen korjauslaskuja ja ikävää mielipahaa.
Kun huolehdit ajoissa väistämättä eteen tulevasta putkiremontista, varmistat, että kotisi on turvallinen paikka asua. Samalla kiinteistösi arvo nousee.
Suurin syy putkien aiheuttamille vesivahingoille on vanhojen putkien korroosio eli ruostuminen. Ennen 90- lukua rakennetuissa taloissa käytettiin tyypillisesti kuparisia tai rautaisia vesiputkia, joiden keskimääräinen käyttöikä on 25-30 vuotta. Suomessa raportoidaan kymmeniä tuhansia vesivahinkoja vuosittain.
Useimmiten putket sijaitsevat katseilta piilossa, rakenteiden sisällä, jolloin putkiston kunnon tarkkailu on vaikeaa. Jos vahinko sattuu, aiheuttaa se usein mittavat vesivahingot. Jos rikkoutunut putki on piilossa, vahinkoa saattaa olla vaikea havaita. Vettä voi tihkua kuukausien ajan lattiarakenteisiin ennen vuodon havaitsemista. Suunnitellussa putkiremontissa voit itse säätää remontin aloitusajankohtaa. Vesivahingon sattuessa korjaustoimenpiteet on aloitettava viipymättä. Siistein ja edullisin tapa tehdä omakotitalon putkiremontti on vetää uudet putket pintavetona, jolloin rakenteita ei tarvitse rikkoa. Vanhat putket imetään vesi-imurilla kuivaksi, katkaistaan seinä-/ lattiapintaan, niiden päät tulpataan ja ne jätetään paikoilleen.

Hinta ja mittavan remontin pelko siirtää putkiremonttia

Moni siirtää putkiremonttia kustannusten ja remonttipelon vuoksi. Mielikuva putkiremontin kestosta ja hinnasta on monella ihmisellä väärä. Tyypillisimmin käyttövesiputkiremontin uskotaan maksavan kymppitonnin ja kestävän useita viikkoja. Omakotitalon käyttövesiputkiston remontti kestää tavallisesti keskimäärin 2-3 päivää, ja sen voi hoitaa mihin vuodenaikaan tahansa. Talossa voi asua koko remontin ajan ja työ tehdään asiakasystävällisesti. Pyydä ilmainen tarjous. Tulet yllättymään positiivisesti!
Työosuudesta saat kotitalousvähennyksen -50%.

 

Miksi valitsisit Putki-Make Oy:n tekemään putkiremonttisi?

 

-Huolehdimme puolestasi kaikesta; suunnittelusta loppusiivoukseen.
-Voit asua kotonasi koko remontin ajan.
-Ei yllätyskuluja; saat putkiremontista kiinteän hinnan, joka sisältää kaiken, töineen ja tarvikkeineen.
-Laadukas työnjälki luotettavalta yritykseltä takuutyönä vuosien kokemuksella.
-Lopputuloksena turvallinen koti asua.

 

  Selvitä kotisi putkien kunto. Se vie aikaasi vain tunnin verran!